Bigin znamená začátek

27.04.22 07:00 Od Erik

CRM systém Bigin pro rychlé a snadné sledování obchodu.

Bigin je slangově "začátek" a takovým byl i tento systém před cca. rokem, kdy jej Zoho uvedlo na trh. Nyní po několika vylepšeních a upgradech se jedná o skvělou alternativu Excelu, osobních poznámek nebo jiných systémů připojených do mailových aplikací.
Největšími výhodami CRM Bigin je jednoduchost, plně funkční, krásně přehledná mobilní aplikace, sdílení údajů v týmu a automatizace, které šetří čas.

ZOHO je známé více svým "velkým" CRM systémem ZOHO CRM a CRM systém Bigin je cenově velmi přijatelnou alternativou vůči tomuto "velkému" CRM systému.

Zoho Bigin


S plnou lokalizací do češtiny umožňuje zacílit na nejširší řady uživatelů. Je určen pro jednotlivce a menší firmy, ale najde uplatnění i v obchodních týmech velkých společností.

Jeho ideou je maximální jednoduchost, automatizace činností, možnost propojení na různé komunikační kanály a minimalizace potřebného času k zadání obchodního případu.
Cílem je zatěžovat jeho uživatele co možná nejméně a dát jim tak více času na komunikaci s klienty nebo práci v terénu.

Má pár funkčností, které jsou běžné u "velkých" systémů jen v nejdražších verzích. Mezi ně se počítá IMAP napojení na email, plná mobilita díky plnohodnotným "offline" aplikacím pro iOS i Android, integrované volání, automatizace díky workflow, notifikace, napojení na webové formuláře nebo propojení na všechny další ZOHO aplikace, který je více jak 40.

Zoho Bigin