Nová verze Zoho Bigin - CRM pro malé a střední firmy

27.03.23 08:32 Od Milad

Zoho Bigin - CRM s kompletními funkcemi pro malé a střední firmy

Bigin nabízí jednoduchý, ale výkonný CRM bez vysokých vstupních bariér a nákladů. Menší firmy jednoduše nemohou spravovat více nástrojů pro práci se zákazníky nebo si dovolit robustnější řešení kvůli omezeným zdrojům a rozpočtům. Frustrující je, že mnohá řešení CRM dostupná pro malé podniky nabízejí omezené funkce - kde nejsou zahrnuty vlastní mobilní aplikace, komunikace s aplikacemi třetích stran, sdílení dat nebo dokonce řízení prodejních procesů.
V důsledku toho pak nejsou schopna poskytnout takovou úroveň služeb, jakou malé a střední podniky potřebují. 58 % malých podniků uvádí, že zjistit, jaké technické řešení pro ně bude nejlépe fungovat, je problém.
Podle našeho posledního průzkumu má navíc polovina z nich problémy s integrací nových aplikací se stávajícími.

Nejnovější verze aplikace Zoho Bigin obsahuje plnou správu podnikových procesů prostřednictvím funkce Team Pipelines, která spočívá v použití několika "pipeline" a "subpipeline". Tím lze pokrýt více zcela odlišných obchodních procesů v jedné společnosti, například maloobchod, velkoobchod a služby.
Kromě toho pro různé typy služeb a podpory zákazníků dokáže Bigin jako jediný zajistit všechny zákaznické operace, jako je prodej, onboarding, dodávky, školení, marketing a další. To vše s intuitivním grafickým rozhraním a mobilní aplikací. Uživatelé tak mají okamžitý přehled o tom, v jaké fázi vztahu se zákazníkem se právě nacházejí.

Podle společnosti Zoho přibližně 65 % uživatelů Bigin nikdy předtím nepoužívalo systém CRM, což z něj činí ideální volbu pro majitele firem, kteří chtějí opustit tabulkové procesory, jako je Excel.
"Stále více firem se na nás obrací, když jim tabulky k efektivnímu řízení jejich podnikání už prostě nestačí. Vadí jim nedostatečný přehled o procesu, zadávání dat, kontrola toho, kdo data zadává, nebo možnosti různých úrovní zabezpečení či přístupu pro jednotlivé uživatele. Právě to jim nabízí řešení Zoho, ať už ve verzi Bigin, nebo v základní verzi CRM." říká Martin Klocok, marketingový manažer společnosti Pro Futuro Consulting, prémiového partnera Zoho ve střední Evropě.