Publikování pracovních pozic ze Zoho Recruit na LinkeIn síti.

01.02.24 20:04 Od Erik

Zoho Recruit přináší novou možnost přímého zveřejnění pozic na LinkedIn

Zoho Recruit je cloudové řešení pro nábor a sledování uchazečů, které umožňuje personalistům a náborovým agenturám efektivně spravovat celý proces náboru. 
Propojení LinkedInu a Zoho Recruit je klíčovou funkcí, která umožňuje uživatelům Zoho Recruit efektivněji využívat LinkedIn pro náborové účely. Vedle standardního publikování zdarma, máte nyní možnost využít i aktivního Premium Job Posting.

Hlavní výhody propojení Zoho Recruit a LinkedIn

Rozšířený dosah díky aktivnímu nabízení uživatelům. Vaše nabídky se objeví častěji a dostanou se k jednotlivým kandidátům prostřednictvím "pracovních nabídek, které by vás mohly zajímat", propagačních e-mailů a kanálu LinkedIn. Je to cílené zviditelnění na zcela nové úrovni.
Pokročilé cílení na kandidáty s konkrétními dovednostmi v preferovaných lokalitách se zaměříte na kandidáty s požadovaným profilem a tím získáte více relevantní odezvy na vaše pracovní nabídky. Ušetříte tak čas i vaše úsilí.
Zvýšení počtu uchazečů kdy ve srovnání se základními pracovními pozicemi na LinkeIN, oslovíte potenciálně třikrát více kandidátů. To je exponenciální nárůst potenciálních zaměstnanců!

Mobilní oznámení, která u uchazečů, kteří splňují vaše kritéria pro obsazení pracovního místa, jsou okamžitě zasílána. Jde o to, aby se vaše volná pracovní místa dostala do pozornosti těch správných kandidátů co nejdříve, právě když je hledají

Kontrola a flexibilita kampaní u kterých si snadno upravujte parametry jednotlivých pracovních míst a měsíční rozpočty. Přizpůsobujete své náborové strategie tak, abyste dosáhli optimálních výsledků.

Klíčové Funkce Zoho Recruit:

  1. Sledování Uchazečů (ATS): Systém pro sledování uchazečů umožňuje správu procesu náboru od zveřejnění pracovních nabídek až po přijetí zaměstnance.
  2. Publikování Pracovních Nabídek: Možnost zveřejňovat pracovní nabídky na různých pracovních portálech a sociálních sítích.
  3. Automatizace Procesu Výběru: Automatizované filtrování a hodnocení životopisů, emailové šablony pro komunikaci s kandidáty.
  4. Správa Kandidátů: Efektivní správa databáze kandidátů včetně historie komunikace, životopisů a dalších dokumentů.
  5. Nástroje pro Rozhovory: Plánování rozhovorů, hodnocení kandidátů a zpětná vazba od rozhovorujících.
  6. Analytické Nástroje: Reporting a analýzy pro lepší pochopení efektivity náborových procesů.