Používání ChatGPT v ekosystému Zoho

08.03.23 22:06 Od Martin

Umělá inteligence je dnes na vzestupu a způsobuje revoluci v naší práci, ale není se čeho obávat. ChatGPT je aplikace, která využívá strojové učení ke konverzaci s lidmi a odpovídání na otázky prostřednictvím textových zpráv. Od spuštění aplikace ChatGPT v listopadu 2022 její popularita jen roste a nachází využití v mnoha odvětvích. Díky velkému množství přidávaných dat a vysoké kvalitě strojového učení dokáže odpovídat na otázky z nejrůznějších oblastí, jako je věda, technika, historie, medicína, společenské vědy a mnohé další.

Možnost implementovat ChatGPT do aplikací Zoho vám umožní zvýšit produktivitu. Přestože Zoho již má vlastní umělou inteligenci Zia, existuje velký potenciál pro využití ChatGPT spolu s dalšími aplikacemi Zoho. V současné době je k dispozici přímá integrace aplikací Cliq a Notebook.

Použití bota ChatGPT pro Zoho Cliq

Jedna z nejvýkonnějších komunikačních aplikací (pro rychlou a efektivní týmovou spolupráci prostřednictvím chatu, sdílení souborů, volání a videohovorů) v sadě Zoho One, Zoho Cliq, má nyní funkci bota, kterého můžete používat v kanálu Cliq a klást mu otázky.

 

ChatGPT a Zoho Notebook

Zoho Notebook umožňuje uživatelům vytvářet poznámky různých typů, včetně textových, obrazových, zvukových a webových odkazů. Uživatelé mohou vytvářet více knihoven poznámek, ve kterých mohou své poznámky organizovat a přidávat k nim štítky a záložky.

Ti z vás, kteří již ChatGPT vyzkoušeli, si jistě všimli, že vzhledem k velkému počtu lidí, kteří se snaží ChatGPT používat, musíte někdy čekat, než se uvolní kýžené místo. Proto přichází společnost Zoho s aplikací Zoho Notebook, která vám pomůže sledovat všechny vaše odpovědi na ChatGPT. Pomocí těchto rozšíření prohlížeče můžete ukládat komunikaci ChatGPT přímo do svého Zoho Notebooku.

 

ChatGPT a další produkty Zoho

V současné době jsou Zoho Notebook a Cliq zatím jedinými aplikacemi Zoho s přímou konektivitou a brzy se jistě dočkáme propojení s aplikacemi CRM, Forms, Mail a Books, které v současné době můžeme připojit díky otevřenému protokolu API.

Pokud máte zájem o pomoc s integrací ChatGPT do svých aplikací Zoho, neváhejte kontaktovat naše konzultanty.