Skupina PFC se stala prémiovým partnerem společnosti Zoho

29.03.23 15:05 Od Milad

Pro Futuro Consulting: nyní prémiový partner společnosti Zoho

Pro Futuro Consulting je renomovaná společnost v oblasti informačních technologií a poradenství, která poskytuje služby klientům již od roku 1996. Společnost se specializuje na poskytování IT řešení na míru podnikům všech velikostí, přičemž posledních 8 let se zaměřuje zejména na Zoho. Působíme a máme pobočky v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Indii a Bulharsku. Odborné znalosti společnosti Pro Futuro Consulting v oblasti Zoho nám nedávno vynesly ocenění Zoho Premium Partner. V tomto článku se budeme zabývat třemi hlavními úspěchy společnosti Pro Futuro Consulting, které z nás dělají hodnotného partnera pro vedoucí pracovníky, kteří se snaží optimalizovat své obchodní operace.

Prokázané úspěšné implementace Zoho
Společnost Pro Futuro Consulting má za sebou působivé úspěšné implementace Zoho v různých odvětvích. Náš tým vysoce kvalifikovaných odborníků úzce spolupracuje s klienty, aby porozuměl jejich jedinečným obchodním potřebám a navrhl řešení na míru, která zefektivní jejich pracovní postupy a zlepší jejich hospodářské výsledky. Naše zkušenosti s řešením Zoho pomohly podnikům v různých odvětvích, včetně zdravotnictví, školství, realit a neziskových organizací. Díky svým bohatým zkušenostem prokázala společnost Pro Futuro Consulting schopnost úspěšně implementovat řešení Zoho u klientů všech velikostí, od malých podniků až po velké korporace.

Zkušenosti s přizpůsobením a integrací Zoho
Tým certifikovaných odborníků společnosti Pro Futuro Consulting má hluboké znalosti a zkušenosti s přizpůsobováním a integrací sady produktů Zoho tak, aby splňovaly konkrétní obchodní požadavky. Dobře se orientujeme v celém ekosystému Zoho, který zahrnuje více než 40 cloudových podnikových aplikací, které lze integrovat a poskytnout tak bezproblémové komplexní řešení. Odborné znalosti společnosti Pro Futuro Consulting v oblasti přizpůsobení a integrace produktů Zoho nám umožňují přizpůsobit řešení jedinečným obchodním potřebám každého klienta. Můžeme podnikům pomoci zefektivnit jejich procesy automatizací pracovních postupů, integrací systémů a zlepšením správy dat.

Výjimečné služby zákazníkům a podpora
Společnost Pro Futuro Consulting se zavázala poskytovat výjimečné služby a podporu zákazníkům. Náš tým odborníků na Zoho je připraven pomoci klientům s jakýmikoli otázkami nebo problémy. Poskytujeme průběžná školení a účastníme se jich, abychom zajistili, že klienti ze své implementace Zoho vytěží maximum, a nabízíme podporu prostřednictvím různých kanálů, včetně e-mailu, telefonu a chatu. Ve společnosti Pro Futuro Consulting chápeme, že úspěch každého klienta je zásadní pro náš vlastní úspěch, a snažíme se s našimi klienty budovat dlouhodobé vztahy.