Rozšiřte své podnikání online pomocí vstupních stránek Zoho.

27.04.23 09:45 Od Milad

Zlepšete konverze svých webových stránek pomocí vstupních stránek

Zoho Landing Pages je výkonný nástroj, který umožňuje rychle vytvářet profesionální stránky, které vypadají skvěle na jakémkoli zařízení. Je navržen tak, aby pomáhal firmám zvyšovat počet kontaktů a konverzí optimalizací kampaní pro maximální výkon.

Jaký je rozdíl mezi standardní domovskou stránkou a vstupní stránkou?

Vstupní stránka je stránka, kterou navštíví potenciální zákazník. Obvykle také neexistuje přímý odkaz z domovské stránky na vstupní stránku. To znamená, že návštěvníci přicházejí přímo na základě nějaké vaší marketingové aktivity (banner, PPC). Výhodou je, že na ní můžete prezentovat informace, které nechcete sdílet na hlavní firemní stránce, jako je akční cena nebo konkrétní případ použití vašeho produktu. Předpokládejme, že vaší primární cílovou skupinou je středně velká firma, ale rádi byste své řešení prezentovali i začínající firmě s odlišnou cenou. Takové informace byste mohli prezentovat prostřednictvím takové specifické vstupní stránky.

Vstupní stránky vám umožňují udržet lidi uvnitř této stránky, takže mohou přímo na stránce vyplnit poptávkový formulář. Vaši uživatelé tedy nemusí klikat na jinou stránku, aby mohli provést akci.

Nejlepší na Zoho Landing Pages je, že uživatelům umožňuje rychle vytvářet vysoce konverzní vstupní stránky bez jakýchkoli znalostí kódování nebo designu. Díky intuitivnímu editoru drag-and-drop, snadno použitelným šablonám a možnostem A/B testování lze snadno vytvářet stránky optimalizované pro konverze. Nástroj pro sledování a analýzu také umožňuje uživatelům měřit a analyzovat výkonnost vstupních stránek v reálném čase.
   
Typické využití vstupních stránek?
Spustíte PPC kampaň nebo aktivitu na Facebooku/LinkedIn, abyste propagovali své služby.

Rozesíláte mailingové kampaně na míru pro určitou skupinu potenciálních zákazníků.

Provozujete bannerové kampaně na různých webových stránkách.


Pomůžeme vám založit účet pro Zoho Landing pages, vytvoříme pro vás nové vstupní stránky nebo posuneme vaše stávající vstupní stránky na vyšší úroveň.