Zoho přináší podporu ChatGPT v aplikaci Zoho Writer

14.04.23 15:38 Od Milad

Usnadněte si psaní v aplikaci Zoho Writer díky integraci s ChatGPT

Rádi bychom vás informovali, že společnost Zoho na základě požadavků zákazníků a trendu umělé inteligence ChatGPT přinesla propojení aplikace Zoho Writer s ChatGPT.

Díky tomuto propojení budete moci snadno vytvářet přesvědčivý a organizovaný obsah, ať už jde o psaní blogů, příspěvků na sociálních sítích nebo e-mailů.


Co je rozšíření ChatGPT pro Zoho Writer?


Propojení aplikace ChatGPT s aplikací Zoho Writer vám umožní komunikovat s botem ChatGPT během psaní. Díky bezproblémovému a snadnému propojení ChatGPT s aplikací Zoho Writer můžete s botem chatovat a využívat jeho odpovědi ke zlepšení svého obsahu.

Hlavní vlastnosti rozšíření:


Možnost chatovat s botem ChatGPT během psaní: bot ChatGPT je nyní k dispozici v aplikaci Zoho Writer a umožňuje používat oba nástroje v jednom okně.


Předpřipravené požadavky: vyberte požadavek, který potřebujete, a nechte bota, aby vám s ním pomohl. Můžete si vybrat požadavky, jako je Generovat tweet, Interpunkce a Navrhnout titulek.


Snadné přidávání odpovědí bota ChatGPT: přenášejte odpovědi bota ChatGPT do aplikace Zoho Writer jediným kliknutím, aniž byste museli přepínat karty nebo kopírovat a vkládat text.


Zlepšete své psaní: pomocí ChatGPT přeformulujte věty, aby se výsledný text lépe četl.


Zabezpečení vašich dokumentů: vaše dokumenty v aplikaci Zoho Writer jsou zcela bezpečné a nebudou sdíleny s ChatGPT.


Jak získat rozšíření ChatGPT pro aplikaci Zoho Writer: Odkaz na něj najdete na tržišti Zoho Marketplace a podle pokynů jej nainstalujte - je to velmi snadné a rychlé!

Pokud potřebujete podporu nebo máte jakékoli dotazy týkající se Zoho, kontaktujte nás ještě dnes!